Džanan Musa u pohodu na titulu Eurolige: Evo gdje možete gledati susret Real Madrid-Barcelona

0
Radiosarajevo.ba
Džanan Musa u pohodu na titulu Eurolige: Evo gdje možete gledati susret Real Madrid-Barcelona
Foto: Real Madrid / Ekipa Real Madrida

Real Madrid i Barcelona će odmjeriti snage u polufinalu Eurolige, a pobjednik će igrati za najprestižniji europski košaraški trofej. 

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Džanan MusaKraljevi imaju težak zadatak. Nakon serije protiv Partizana, koja je išla na pet utakmica, te koja je izvukla mnogo snage iz Madriđana, sada im slijedi odmorna ekipa iz Blaugrane

Barcelona je svoju seriju protiv Žalgirisa riješila u tri meča. Niko iz litvanskog tima nije mogao da zaustavi moćne Katalonce, čija ekipa je puna bivših NBA igrača i trenutnih europskih zvijezda

Upozorenje građanima: Planirani radovi mogu uzrokovati prekide vodosnabdijevanja u ovim ulicama

Upozorenje građanima: Planirani radovi mogu uzrokovati prekide vodosnabdijevanja u ovim ulicama

Real Madrid će također biti bez usluga dva bitna igrača. Guerschon Yabusele ima još dvije utakmice suspenzije od Eurolige, zbog tuče na kraju druge utakmice protiv Partizana, dok Gabriel Deck ima tešku povredu zbog koje će propustiti sve utakmice do kraja sezone. 

Najveće nade polažu se u našeg Zmaja, koji mora pokazati da je pravi lider ove ekipe. Musa je dobio veliko priznanje od Eurolige, te je uvršten u prvu petorku cijelog takmičenja.

Na njemu je sada da dokaže da to zaslužuje, i sigurni smo da će on biti fantastičan

Ovoj utakmici prethodi meč Olympiacosa i Monaca, u 17:00 sati, dok će Real Madrid i Barcelona odmjeriti snage u 20:00 sati. Direktan TV prijenos omogućen je na kanalu Sport Klub. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije