Duško Vujošević: Od tih 100.000 eura treba da odem na transplataciju bubrega

Radiosarajevo.ba
Duško Vujošević: Od tih 100.000 eura treba da odem na transplataciju bubrega
Foto: Arhiv / Duško Vujošević
Selektor košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine Duško Vujošević dobio je spor na sudu s Košarkaškim klubom Partizan, koji je dužan da isplati 113.000 eura crnogorskom stručnjaku.

Podsjetimo, predsjednik Partizana Ostoja Mijailović istaknuo je kako Partizan u ovom trenutku nema mogućnosti da u zadatom roku isplati selektora našeg nacionalnog tima.

"Ko prati situaciju oko toga duga koji Partizan godinama ima prema meni i generalno oko ponašanja kluba prema meni u tom segmentu, nema potrebe za neko veliko objašnjenje. Kada sam oteran iz Partizana, Nikola Peković je tada bio predsednik i u ime kluba potpisao je obavezu da pare koje su mi ostali dužni, a koje nisam naplaćivao zbog teške finansijske situacije, jer sam davao prioritet igračima u naplati koja ni prema njima nije bila redovna. Nisam mogao da ih naplaćujem imajući takav odnos prema tadašnjem timu i tadašnjem Partizanu, sam sebe sam stavljao na poslednje mesto i spreman bio da besplatno radim. Nisam spreman da me besplatno oteraju, pogotovo što drugi nisu radili besplatno. Ta dugovanja prema meni su stara sedam-osam godina i umanjena su za određenu sumu zbog kazni, skidanja sakoa i davanja izjava, i postupanja u odbrani tog kluba, a podeljena su i na rate bez ikakvih kamata", rekao je Vujošević za Blicsport i dodao:

"Partizan jednostavno nije ispoštovao taj dug, isplatio je prvu ratu i sledeće dve, a svaka je išla na po godinu dana. Nisu rate dakle na svakih mesec dana, već svakih 12 meseci. Te dve rate su bile po 50.000 evra i pritome se niko nije udostojio da me pozove, da pokuša da objasni, mada to ne bi mnogo promenilo, jer su to pare od kojih živim i od kojih, u krajnjoj liniji, treba da odem na operaciju, na transplataciju bubrega. Od njih živi moja familija, pošteno sam ih zaradio i nije uzet nijedan evro tuđih para, pa ne dolazi u obzir bilo kakvo novo odlaganje", istaknuo je Vujošević.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije