Crvena zvezda dočekuje sigurnog učesnika playoffa, Bayern Munich

0
Radiosarajevo.ba
Crvena zvezda  dočekuje sigurnog učesnika playoffa, Bayern Munich
Foto: EPA-EFE / Bayern_Munich

Danas u okviru EuroLeague igra se utakmica u Beogradu u kojoj se sastaju Crvena zvezda i Nemački šampion Bayern Munich.  Utakmica počinje u 21.00 sati.

Domaća ekipa, ima katastrofalnu sezonu do sada i sasvim sigurno nemaju nikakve šanse da se plasiraju u play off Euro League. Trenutno imaju samo 7 pobjeda i čak 19 poraza, a nalaze se i u lošem momentumu pošto imaju 6 poraza u nizu. Dolaze sa dva teška gostovanja, te je pitanje koliko je Zvezda sa skraćenom rotacijom spremna za ovaj duel.

Njihovi protivnici, ekipa Bayern Munich se nalazi u mnogo boljoj poziciji pošto imaju 16 pobjeda i 10 poraza i realni su učesnici play offa. Bayern se nalazi u dobrom momentumu pošto su pobijedili na 4 od zadnjih 5 utakmica. Ovo je takođe duel dva defanzivna trenera koji su veliki taktičari, te se očekuje jedna teška utakmica za gledanje.

Utakmicu možete pratiti na OVOM linku.

Kladionica MOZZART je za ovu utakmicu ponudila odlične kvote. Tako je kvota na pobjedu Crvene Zvezde 2,70 , neriješeno 14,5, a na Bayern Munich 1,55.

Ostalu ponudu kladionice MOZZART pogledajte na ovom LINKU.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije