The Aebyss No. 564: MetalDays specijal br. 3 i nova izdanja u HM svijetu

Emir Saračević
The Aebyss No. 564: MetalDays specijal br. 3 i nova izdanja u HM svijetu
Official web site / MetalDays 2018
Kao i svakog utorka u 21:00 h, družimo se uz heavy metal i emisiju The Aebyss.

Još nekoliko dana je ostalo do početka ovogodišnjeg izdanja festivala MetalDays u Tolminu. Dakle, datum održavanje je od 22. do 28. jula 2018. godine. Organizatori su već dali na znanje da su festivalske ulaznice rasprodate. Postoji mogućnost da neki od bendova koji sviraju na New Forces bini kod sebe imaju još koji komad na prodaju. Također, ostao je još mali broj trodnevnih i jednodnevnih ulaznica za festival. Više detalja oko svega toga možete naći OVDJE

Mi ćemo večeras slušati Primordial, Municipal Waste, Epica, Cannibal Corpse i Children of Bodom, kada su u pitanju bendovi koji nastupaju posljednjeg dana ovogodišnjeg izdanja festivala MetalDays. Od najavljenih novih izdanja, prezentovaćemo vam singlove Dee Snidera, te bendova Powerwolf, Grave Digger, Lord Of The Lost, Omnium Gatherum, Unearth i Deicide.

Međutim, to nije sve...ali vam nećemo otkriti ostatak ;) 

The Aebyss slušajte svakog utorka u 21:00 ili reprizu svakog četvrtka u 00:05 iza ponoći na 90,2 ili putem live streaminga na Radiosarajevo.ba. Vijesti iz svijeta metala možete pratiti na internetu putem linkova:

https://www.facebook.com/TheAebyssPortal
http://theaebyss.tumblr.com
http://www.twitter.com/TheAebyssPortal

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije