The Aebyss No. 560: Stižu novi albumi bendova Obscura, The Spirit i U.D.O.

Emir Saračević
The Aebyss No. 560: Stižu novi albumi bendova Obscura, The Spirit i U.D.O.
The Aebyss / No. 560
Kao i svakog utorka u 21:00 h, družimo se uz heavy metal i emisiju The Aebyss.

Na red je stiglo i 560. izdanje emisije The Aebyss na talasima Radija Sarajevo. Naravno, i ovaj put za vas imamo novitete sa metal scene. Legendarni Udo je spremio novi album "Steelfactory" koji izlazi 31. augusta za AFM Records, a najavio ga je singlom Rising High. Također, Obscura ima spreman novi materijal "Diluvium" za 13. juli preko Relapse Recordsa. Podsjećaju nas na izlazak drugim singlom Emergent Evolution. Pored ovih poznatih imena, imamo i jedan potpuni novitet u obliku black/death metal benda The Spirit čiji će prvi album objaviti Nuclear Blast 10. augusta.

Pored najava noviteta, na našoj playlisti u ovom izdanju emisije The Aebyss će se naći i Lizzy Borden, Monument, Megadeth, The Loudest Silence, Snake Eater, Amorphis, Kataklysm, Madball, Marduk, Orange Goblin, Gruesome, Nervosa i drugi.

The Aebyss slušajte svakog utorka u 21:00 ili reprizu svakog četvrtka u 00:05 iza ponoći na 90,2 ili putem live streaminga na Radiosarajevo.ba. Vijesti iz svijeta metala možete pratiti na internetu putem linkova:

https://www.facebook.com/TheAebyssPortal
http://theaebyss.tumblr.com
http://www.twitter.com/TheAebyssPortal

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije