The Aebyss No. 559: Još 6 sedmica do MetalDays-a, ostalo 2000 ulaznica

Emir Saračević
The Aebyss No. 559: Još 6 sedmica do MetalDays-a, ostalo 2000 ulaznica
The Aebyss / MetalDays 2018
Kao i svakog utorka u 21:00 h, družimo se uz heavy metal i emisiju The Aebyss.

Iz organizacije festivala MetalDays javljaju da je u prodaji ostalo još 2000 ulaznica i da svoju kupite što prije, ukoliko imate želju i ove godine uživati u Tolminu uz odličan lineup. 

U večerašnjem, 559. izdanju emisije The Aebyss ćemo vam predstaviti i novi singl kraljice Heavy Metala - DORO. Njen dupli album "Forever Warriors/Forever United" u prodaju stiže 17. augusta. Također, slušaćemo i nove singlove bendova Madball i Devildriver, te remasterovanu verziju Killing Is My Business...And Business Is Good! 

Pored ovih novih singlova, imaćete priliku slušati i domaće snage - The Loudest Silence i Snake Eater sa pjesmama sa novih albuma. Tu su nam na playlisti još i Ghost, Tremonti, Refuge, Monument, Angelus Apatrida, Primitai, Amorphis, At The Gates, Nervosa, Gruesome, Ingested i još neki. 

The Aebyss slušajte svakog utorka u 21:00 ili reprizu svakog četvrtka u 00:05 iza ponoći na 90,2 ili putem live streaminga na Radiosarajevo.ba. Vijesti iz svijeta metala možete pratiti na internetu putem linkova:

https://www.facebook.com/TheAebyssPortal
http://theaebyss.tumblr.com
http://www.twitter.com/TheAebyssPortal

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije