The Aebyss No. 552 / "Scream For Me Sarajevo" od večeras na redovnom repertoaru Cinema City...

17. 04. 2018. u 19:32:00 Emir Saračević

Shares: 12

Kao i svakog utorka u 21:00 h, družimo se uz heavy metal i emisiju The Aebyss.

Prije svega ljubitelji heavy metala, pa onda i svi ostali, sa nestrpljenjem su čekali ovaj dan kada u multiplexu Cinema City počinje prikazivanje filma Scream For Me Sarajevo. Također, publika u Zenici, Mostaru, Tuzli i Bihaću  će imati priliku gledati ovo višestruko nagrađivano ostvarenje koje donosi nevjerovatnu priču o sarajevskoj muzičkoj sceni i dolasku Brucea Dickinsona sa bendom u opkoljeno Sarajevo u momentu kada je to bilo potpuno nezamislivo. 

A od ostalih dešavanja u našem 552. izdanu emisije The Aebyss, imaćete priliku slušati novi singl benda Ghost. Pjesma se zove Rats i najavljuje njihov novi album "Prequelle" koji izlazi u prodaju 1. juna ove godine. Finska čudovišta Lordi singlom Your Tongue's Got The Cat se bude iz sna i najavljuju novi album "Sexorcism" koji izlazi 25. maja 2018. Bend Riot V smo već imali priliku slušati u predhodnim izdanjima emisije The Aebyss. Večeras slušamo njihov treći singl koji su skinuli sa albuma "Armor Of Light" koji u prodaju stiže 27. aprila.

Pored ovoga, večeras ćemo slušati i Blaze Bayleya, Kamelot, Judas Priest, Susperia, Kalmah, Tesseract, Skeletal Remains, Pungent Stench, Napalm Death i još neke bendove...

The Aebyss slušajte svakog utorka u 21:00 ili reprizu svakog četvrtka u 00:05 iza ponoći na 90,2 ili putem live streaminga na Radiosarajevo.ba. Vijesti iz svijeta metala možete pratiti na internetu putem linkova:

https://www.facebook.com/TheAebyssPortal
http://theaebyss.tumblr.com
http://www.twitter.com/TheAebyssPortal

NEMA KOMENTARA