The Aebyss No. 551: Pero Defformero u klubu Underground u petak 13.

Emir Saračević
The Aebyss No. 551: Pero Defformero u klubu Underground u petak 13.
The Aebyss / Pero Defformero
Kao i svakog utorka u 21:00 h, družimo se uz heavy metal i emisiju The Aebyss.

Na red je došlo 551. izdanje emisije The Aebyss na talasima Radija Sarajevo 90,2 FM. Za početak vam najavljujemo tradicionalno obilježavanje strave i užasa na petak 13. koji ćemo i ove godine provesti uz bend Pero Defformero. Ovaj put je koncert u klubu Underground, 13. aprila, a ulaz je 10 KM. 

Večeras ćemo vam predstaviti i nove singlove koji nam najavljuju nova izdanja. Bend Godsmack je najavio novi album pod nazivom "When Legends Rise" koji bi se u prodaji trebao naći 27. aprila. Prvi singl koji ćemo slušati je pjesma "Bulletproof". Djevojke koje stižu iz Brazila a okupljene su u bendu Nervosa su spremile za 1. juni svoj novi album, a za početak ga predstavljaju pjesmom "Never Forget, Never Repeat". Inače, album se zove "Downfall Of Mankind".  Također, tu su nam i novi singlovi bendova Gruesome, Crematory, Skeletal Remains Alkaloid. Pored njih, na playlisti će se naći i Kamelot, The Sword, Memoriam, Kalmah, Barren Earth, Primordial i još neki... 

The Aebyss slušajte svakog utorka u 21:00 ili reprizu svakog četvrtka u 00:05 iza ponoći na 90,2 ili putem live streaminga na Radiosarajevo.ba. Vijesti iz svijeta metala možete pratiti na internetu putem linkova:

https://www.facebook.com/TheAebyssPortal
http://theaebyss.tumblr.com
http://www.twitter.com/TheAebyssPortal

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije