The Aebyss No. 515: 3. Sarajevo Metal Market u klubu AG

Emir Saračević
The Aebyss No. 515: 3. Sarajevo Metal Market u klubu AG
The Aebyss / Sarajevo Metal Market
Kao i svakog utorka u 21:05 h, družimo se uz heavy metal i emisiju The Aebyss.

Red je došao na 515. izdanje emisije The Aebyss. Večeras vam najavljujemo treći po redu Sarajevo Metal Market koji će se održati u klubu AG u četvrtak, 15. juna sa početkom u 18 sati. BHHC Booking i SMF Promotions vas pozivaju da učestvujete na metal marketu i riješite se svih stvari koje vam više ne trebaju tako što ćete ih izložiti  uz cijenu koja vam odgovara (muzička oprema, majice, CD-ovi, LP, stripovi i slično). Za muzički dio programa će se pobrinuti bend Adrestia koji dolaze iz Švedske. Ulaz na Sarajevo Metal Market je 3 KM.    

Kao što smo to najavili i prošli put, večeras nastavljamo sa predstavljanjem programa i na MetalDays festivalu koji se održava od 23. do 29. jula u Tolminu u Sloveniji. U prošlom izdanju emisije smo predstavili prvi službeni dan festivala a večeras slušamo bendove koji nastupaju drugi dan, 25. jula. Na playlisti će se tako naći Firespawn, Mgla, Krisiun, Sanctuary, Katatonia i Amon Amarth

Kako ne bi otkrili sve informacije u ovoj pisanoj formi, upalite radio prijemnike ili se uključite u livestreaming u 21 sat i uživajte u još jednoj noći posvećenoj bogatstvima metala!

Na našoj facebook stranici The Aebyss Portal se nalazi anketa u kojoj biramo album 2017. godine. Sve što je do sada objavljeno prikazano je OVDJE.

The Aebyss slušajte svakog utorka u 21:00 ili reprizu svakog četvrtka u 00:05 iza ponoći na 90,2 ili putem live streaminga na Radiosarajevo.ba. Vijesti iz svijeta metala možete pratiti na internetu putem linkova:

https://www.facebook.com/TheAebyssPortal
http://theaebyss.tumblr.com
http://www.twitter.com/TheAebyssPortal

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije