RBMA Radio Show - Project Pablo

RBMA Radio Show - Project Pablo
FOTO: Facebook / Project Pablo
U večerašnjem RBMA Radio showu (srijeda, 19 sati) slušate snimak nastupa momka pod imenom "Project Pablo", iz "Bonsoir" kluba u Bernu, Švicarska. Snimak je iz marta mjeseca ove godine.

Project Pablo, pravog imena Patrick Holland, je kanadski producent i DJ, sa mjestom boravka u Montrealu. U posljednih par godina ga smatraju vodećim artistom u oživljavanju kanadske house scene. Iako je relativno kratko na sceni, od 2010. godine, sa svojim izdanjima je uspio skrenuti pažnju na sebe, pogotovo izdanjem Priorities za veoma uspješnu izdavačku kuću Magicwire u vlasništvu Lone-a, britanskog DJ-a i producenta.

 Također, izdanje sa Wolfey-jem - Jervis Pump Station iz 2016. za englesku izdavačku kući Church,  je pobralo sjajne kritike i ovom mladom producentu donijelo potvrdu njegove planetarne popularnosti, što dokazuju i nastupi od Kanade i SAD-a, preko Velike Britanije, Francuske, Njemačke, Španije, Belgije, Finske, pa sve do velikih festivalskih bina širom planete.

 U večerašnjih 60 minuta slušate njegov nastup iz Švicarske, iz marta mjeseca, gdje će vas Project Pablo odvesti "na jedrenje" kroz house, soulful elektroniku i rijetke disko dragulje. Perfektan mix za nadolazeće ljetne dane...

 Tune in - Od 19 do 20h - Radio Sarajevo / 90.2MHz

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije