RBMA Radio Show - DJ Manny & Phil

Radiosarajevo.ba
RBMA Radio Show - DJ Manny & Phil
RBMA Radio Show / DJ Manny & Phil
U večerašnjem Red Bull Radio showu slušate snimak nastupa DJ Manny b2b Phil, snimljen u Chicagu, u Martu mjesecu ove godine.

Ova dva DJ-a i producenta dolaze iz Chicaga, USA i dio su legendarne TEKLIFE ekipe, koja je odgovorna za promovisanje footwork / juke sound-a širom planete. DJ Manny je najmlađi član ove ekipe i sa svojih 21 godinu starosti je uz Spina & Rashada jedan od najpopularnijih imena ovog muzičkog pravca. Već sa 10 godina se počeo zanimati za muziku i beatove, kada je praktično i počeo svoju karijeru. Uz mentorstvo vrhunskih producenata i DJ-eva iz Teklife ekipe, njegova karijera je krenula svjetlosnom brzinom prema gore, a najbolje tek dolazi.

Iako je veoma mlad do sada je izdao 3 albuma i 4 EP-ja za različite izdavačke kuće - Hoko Sounds, Aeronema, TAR, True Colors, Teklife. U večerašnjih 60 minuta slušate njegov nastup zajedno sa njegovim partnerom Phil-om, super svježa selekcija beatsa, direktno iz Chicaga.

Tune in - Od 19 do 20h - Radio Sarajevo / 90.2MHz
Live stream na http://www.radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije