Federation Sound - Walshy Fire

Radiosarajevo.ba
Federation Sound - Walshy Fire
0 / Walshy Fire

U večerašnjem Red Bull Radio show-u slušate "Federation Sound", emisiju koju uređuje i vodi Max Glazer, DJ, producent i radio voditelj koji dolazi iz New Yorka. Jedan je od največih njujorških dancehall/reggae dj-eva, dugogodišnji je tour DJ i muzički direktor živih nastupa svjetski popularne Rihanne, kao i legendarni radijski voditelj.

U ovom izdanju emisije gost je Walshy Fire, momak koji dolazi sa Jamajke, ali sa mjestom boravka u Miamiju. Svoju karijeru počeo kao dio ekipe pod nazivom Black Chiney, koji su poznati po serijalima clubbinga sa vhunskim gostima i fokusom na reggae, dancehall, hiphop i r&b. Nakon nekog vremena otkriva ga čuveni producent Diplo i potpisuje za njegovu Mad Decent etiketu od kada njegova karijera poprima svjetske okvire, a za njega kažu da je zvjezda u nastanku.

Tu je naravno i urednik i voditelj Max Glazer sa svojom muzičkom selekcijom, svježim izdanjima i nezaobilaznim dubplate-ima.

Svakog ponedeljka, eksluzivno na Radio Sarajevo od 23 do 24h slušate Red Bull Radio Show, na 90.2 Mhz ili online na radiosarajevo.ba. Ova emisija je dio Red Bull Radio programa koji možete slušati svakodnevno na www.redbullradio.com.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije