Olive Amun feat. SK8 - LA

0
Radiosarajevo.ba
Olive Amun feat. SK8 - LA
Facebook / Olive Amun

Svaki radni dan predstavljamo vam jedan novi singl na radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

Olive Amun je još jedno novo ime na svjetskoj muzičkoj sceni, pola Grk i pola Maor, australiski umjetnik koji je svoje prebivalište prebacio u Los Angeles. Odrastao u malom obalskom gradiću na Mornington Poluotoku, Amun je od svoje sedamnaeste godine često boravio u sat udaljenom Melbournu gdje je repovao pjesme koje je pisao svakodnevno (barem jednu), a sve pod uticajem uzora kao što su: Mac MillerKing CruelTyler the CreatorMac DemarcoChance The Rapper i drugi. Popularnost je počela rasti sa COVID-om kada je objavio nekolicinu pjesama i EP koji su donijeli milionska slušanja na Soundcloud-u i Spotify-u.

Novi singl LA je napisao, kako kaže – “Kada sam se zasitio situacije kući. Jednostavno sam spakovao torbe i ostavio sve iza sebe. Ako osjećaš da si zaglavio, u lošoj vezi ili životnim problemima iz kojih se ne možeš izvući, onda je ovo pjesma za tebe! “

Završen štrak u osnovnim školama u Kantonu Sarajevo: Sindikat najavio naredne korake

Završen štrak u osnovnim školama u Kantonu Sarajevo: Sindikat najavio naredne korake

U pjesmi se također može čuti 28-godišnji američki reper, kompozitor i producent koji se potpisuje kao Sk8 (Skate, op. a.).

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije