Mike Posner feat. Stanaj & Yung Bae - Momma Always Told Me

0
Radiosarajevo.ba
Mike Posner feat. Stanaj & Yung Bae - Momma Always Told Me
0 / Mike Posner
Svaki radni dan imamo premijeru jednog novog singla na Radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

Michael Robert Henrion Posner, poznatiji kao Mike Posner, je pjevač, kompozitor i producent koji je prvi album 31 Minutes to Takeoff objavio 2010. godine a jedan od hitova sa tog LP-a je bila pjesma Cooler Than Me. Član alternativnog hip hop i R&B dua Mansionz sa Mathewom Mustoom (aka blackbear), početkom 2019. godine je najavio ambiciozan poduhvat – prehodati kontinentalni dio SAD-a od New Jerseya do Californie. Putovanje od 4588 kilometara je počeo 15. aprila 2019. godine a uz dosta komplikacija (uz jedan ugriz zvečarke) na kraju kompletirao 18. oktobra 2019. godine (186 dana). 

Njegov novi singl Momma Always Told Me urađen je uz pomoć amerikanca/albanca koji se predstavlja kao Stanaj (Stanaž) i future funk producenta iz Portlanda kojeg prepoznajemo pod imenom Young Bae.

“Kao i gomila drugih pjesama koje sam objavio i ova je napisana davno, ali za mene trenutno ima specijalno značenje. Kada je čujem podsjeti me na divne ljude koji su je svirali, podsjeti me da život može biti uživanje i da se moramo opustiti. Nadam se da i drugi ljudi mogu osjetiti isto u ovim izazovnim vremenima“ – kaže Mike Posner.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije