Gary Barlow feat. Beverley Knight- Enough Is Enough

0
Radiosarajevo.ba
Gary Barlow feat. Beverley Knight- Enough Is Enough
FOTO: Facebook / Gary Barlow
Svaki radni dan imamo premijeru jednog novog singla na Radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

Gary Barlow je nakon sedam godina objavio peti studijski album Music For Humans koji je predstavljen 27. novembra 2020. godine. Već četiri singla sa ovog izdanja je ponudio Barlow a posljednji Enough Is Enough je zvanično predstavljen 29. januara 2021. godine. Rijetke su pjesme u kojima nema nekog gostujućeg muzičara pa tako i na novom singlu u kojem se pojavljuje britanska vokalistica i glumica Beverly Knight. 

Njegova stara prijateljica i saradnica još iz perioda banda Take That, trebala bi ga pratiti na planiranoj turneji tokom ove godine. Na ostalim pjesmama doprinos su dali Michael Buble, Ibrahim Maalouf, Alesha Dixon, Avishai Cohen i drugi. Proteklih godinu dana na društvenim mrežama Gary Barlow je sebe i druge pokušavao zabaviti sa Crooner Sessions, u kojima je putem telefona i drugih sredstava komunikacije pjevao pjesme sa mnogim poznatim muzičarima, kao što su: Jamie Cullum, Rod Stewart, Aloe Blac, Gregory Porter, Craig David, Anastacia, Chris Martin i mnogi drugi.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije