Best of RSA premijere 2023: Miley Cyrus - Flowers

0
Radiosarajevo.ba
Best of RSA premijere 2023: Miley Cyrus - Flowers
Foto: Prtscr / Youtube / Miley Cyrus u spotu za pjesmu 'Flowers'

Svaki radni dan na Radiosarajevo.ba i 90,2 MHz, u 9:30 i 15:30 sati imamo premijeru jednog novog singla.

Posljednjih dana 2023. godine podsjećamo na neke od najpopularnijih singlova koje smo slušali na Radio Sarajevu, u okviru RSA Singl premijera.

Na samom početku 2023. godine, 12. januara, američka pjevačica, kompozitorica i glumica Miley Cyrus je objavila singl Flowers. Nazvana “pop kameleon“ od strane kritike, zbog svoje nevjerovatne prilagodbe na sve muzičke varijacije, 31-godišnjakinja je nekada bila poznata i kao “teen kraljica“ jer je uspješno prenijela popularnost diječije zvijezde u karijeru odrasle muzičke umjetnice.

Jeste li i vi među njima? Tri rečenice koje izgovaraju najsretniji parovi na svijetu

Jeste li i vi među njima? Tri rečenice koje izgovaraju najsretniji parovi na svijetu

Jedna od šestero djece country zvijezde Billya Ray Cyrusa, Miley je sa pjesmom Flowers idealno najavila osmi studijski album Endless Summer Vacation. Singl su napisali Greogory Aldae Hein Michael Poliack, a za produkciju su se pobrinuli Kid Harpoon i Tyler Johnson. Također, numera ima tri nominacije na nadolazećoj 66-oj dodjeli Grammy nagrada koje će se održati 4. februara 2024. godine u Crypto.com Areni u Los Angelesu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije