Best of RSA premijere 2023: Maneskin - HONEY (ARE U COMING?)

0
Radiosarajevo.ba
Best of RSA premijere 2023: Maneskin - HONEY (ARE U COMING?)
Foto: EPA-EFE / Maneskin

Svaki radni dan na Radiosarajevo.ba i 90,2 MHz, u 9:30 i 15:30 sati imamo premijeru jednog novog singla.

Posljednjih dana 2023. godine podsjećamo na neke od najpopularnijih singlova koje smo slušali na Radio Sarajevu, u okviru RSA Singl premijera.

Italijanski rokeri Maneskin su u januaru ove godine predstavili treći album RUSH! sa kojeg su skinuli pet singlova, a sa reizdanja LP-a RUSH! (ARE YOU COMING?) iz novembra ove godine, objavili su pjesmu nazvanu Honey (ARE U COMING?). Ovaj singl je ozvaničio početak svjetske turneje koja je obuhvatila 12 zemalja sa 25 koncerata, turneje koja je završila tek prije nekoliko dana.

Vučić poslušao Dodika: Sabor srpskog naroda nakon usvajanja rezolucije o genocidu u Srebrenici

Vučić poslušao Dodika: Sabor srpskog naroda nakon usvajanja rezolucije o genocidu u Srebrenici

Zahvalni na ludom putovanju! Evropa, Velika Britanija, Sjeverna i Južna Amerika, Australija, Singapur, Japan... VOLIMO VAS SVE – poručili su Maneskin putem društverne mreže X.

Lider sastava iz Rima, Damiano David je kazao da pjesma govori o nekome ko nema spol, a basistkinja Victoria DeAngelis dodala da je napisana odmah po završetku prošle turneje, dok su bili puni energije i utisaka. Posljednji album je bio broj jedan u 15 zemalja svijeta, a u još dvadeset završio u Top 5. Pjesmu su premijerno izveli uživo 12. septembra na dodjeli MTV Video Music Awards.  

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije