Žena u frižideru pronašla mjesto iz kojeg dolazi smrad: 'Ne mogu vjerovati da sada saznajem za ovo'

1
Radiosarajevo.ba
Žena u frižideru pronašla mjesto iz kojeg dolazi smrad: 'Ne mogu vjerovati da sada saznajem za ovo'
Foto: Twitter / Ilustracija / Frižider

Jeste li se ikada susreli s neugodnim mirisom koji dolazi iz vašeg frižidera, a da mu nikako ne možete pronaći uzrok? Jedna žena susrela se s istim problemom, a onda je otkrila skriveni pretinac u svom hladnjaku koji je stvarao problem.

Video je podijelila na Tik Toku, a priznala je da je izvor "odvratnog smrada" otkrila tek kada je pogledala iza frižidera i pronašla skriveni tanjir, piše Mirror.

U naslovu svog viralnog videa napisala je: "Jeste li znali da postoji ova posuda u frižideru? Ako da, kada ste je zadnji put očistili? Ova posuda se nalazi na zadnjoj strani vašeg frižidera i vrlo vjerovatno je uzrok neugodnog mirisa."

Sjećanje na Sarajlije ubijene 1993. u Jukićevoj: 'Mjesto na kojem su prekinuti dječački snovi...'

Sjećanje na Sarajlije ubijene 1993. u Jukićevoj: 'Mjesto na kojem su prekinuti dječački snovi...'

Na snimci je prikazano kako žena izvlači tu posudu sa zadnje strane frižidera, a nakon potrage, otkrila je i crijevo koje je teklo niz zadnji dio, što je uzrokovalo neugodan miris.

Objasnila je i da biste trebali izvući svoj frižider malo prema naprijed, ići do dna i tu biste trebali pronaći cijev koja teče prema dole, a sve što curi u vašem frižideru trebalo bi teći u tu posudu.

@cleaningmummy

did you know there was a fridge tray ? how did you find out ? when did you last clean it ? #fridgesmell #fridgeclean #smel #fyp #cleantok #fridgecleaning #smellyfridge #viral #cleaninghack #cleaninghacks #cleaningmummy

♬ original sound - Cleaning Mummy

"Moj i nije bio tako loš jer je novi frižider, pa sam uspjela unijeti krpu unutra i dobro ga obrisati. Ako bilo što dospije dole, smrdjet će odvratno, pa je zato stvarno važno da to čistite", rekla je.

Korisnici Tik Toka iznenadili su se ovim saznanjem, te su priznali da nisu imali pojma za taj skriveni pretinac. "Ne mogu vjerovati da tek sada saznajem za ovo!", napisala je jedna korisnica. "Odmah sam otišla do kuhinje provjeriti ovo i stvarno je tako. Grozno je smrdjelo", dodala je druga.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije