Zbog saobraćajnog prekršaja policajac šakama udarao mladića u glavu

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dandy

I treba da vas tuku jer Hrvatska je odavno postala banana država koja je izgubila kompas. Kada vas počnu buijati onda će vam doći iz guzice u glavu.

Katy

Mozda mu je spasio zivot u buducnosti jer mu vise nikad nece pasti na pamet da napravi saobracajni prekrsaj.

Boom

Na snimci je samo dio da je ceo snimak pa hajde. Možda je prije pobjego možda je policajcu opsovao a možda je stvarno upotrebljena sila mi to ne znamo, izvučeno je sao što vam odgovara. A ovi što snimaju su naše dijaspore

/ Najnovije