Zastrašujući snimak iz bh. susjedstva: Vozio suprotnom trakom, a onda je naišao kamion

0
Radiosarajevo.ba
Zastrašujući snimak iz bh. susjedstva: Vozio suprotnom trakom, a onda je naišao kamion
Foto: Facebook / Vozio automobil suprotnom trakom

Usprkos brojnim upozorenjima kako naročito na brzim cestama i autoputovima treba voditi računa o tome da se ne vozi u krivom smjeru, svako toliko nađe se vozač koji smatra da se radi više o savjetu nego o pravilu.

Jedan takav vozač našao se na putu prema Pločama u Hrvatskoj, a snimak njegove nepažljive vožnje završio je na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode, piše Večernji.hr.

Naime, na snimku se vidi kako je vozač usprkos dvije pune crte prešao na drugu stranu ceste kojom je vozio na ulasku u tunel. Svoju vožnju krivom trakom nastavio je sve dok iz suprotnog smjera nije naletio kamion koji je naglo podsjetio vozača gdje bi zapravo trebao biti.

Sve veća podrška: Još jedna zemlja objavila da je kosponzor rezolucije o genocidu u Srebrenici

Sve veća podrška: Još jedna zemlja objavila da je kosponzor rezolucije o genocidu u Srebrenici

Snimka je u sat vremena prikupila brojne reakcije te više od stotinu komentara šokiranih korisnika društvenih mreža. Jedni se zalažu za kažnjavanje nesavjesnog vozača komentarima poput "Ovo je za doživotno uzeti vozačku" te "Ovo nije za zatvor, ovo je direkt za ludnicu" dok se drugi žale da se slične situacije na tom području često događaju.

Nekolicina se pitala gdje je za to vrijeme policija, dok su drugi prozvali osobu koja je podijelila snimku. "Mogao mu je barem svirati, a on snima i ništa" smatraju korisnici Facebooka.

Vožnja u suprotnom smjeru

Pogledati do kraja kako je teretnjak "urazumio" ovog kontraša 😮 Odvojak s A1 prema Pločama #kontrasmjer

Posted by Prometne zgode i nezgode on Thursday, June 22, 2023

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije