Žalio se aplikaciji za upoznavanje jer mu se niko nije javljao: Mislim da je greška

0
Radiosarajevo.ba
Žalio se aplikaciji za upoznavanje jer mu se niko nije javljao: Mislim da je greška
Foto: Instagram / Niko Cueva

Postoje mnoge aplikacije koje su namijenjene pronalasku partnera.

Tako je jedna korisnica TikToka pronašla svog momka na aplikaciji po imenu Bumble.

Na društvenoj mreži je podijelila kakvo je iskustvo imao njen momak sa online upoznavanjem prije nego su započeli svoj ljubavni odnos.

"Prije mene moj dečko nije dobio ni jednu poruku na Bumbleu, pa im je poslao e-mail i pitao ih da li je u pitanju neka greška", napisala je na početku svog videa na TikToku na kojem je pokazala i kakav je e-mail njen dečko poslao aplikaciji za online upoznavanje.

"Pozdrav Bumble. Od nedavno sam korisnik vaše aplikacije za online upoznavanje i mislim da je došlo do greške što se tiče mog profila. Danas sam reagovao na svaku osobu na aplikaciji, ali se nisam spojio ni sa jednom osobom. 

"Nemojte me pogrešno shvatiti, ne hvalim se svojim izgledom, ali nije moguće da se nisam spojio ni sa jednom osobom. Moj prijatelj Peter izgleda kao onaj tip iz Gooniesa a dobio je više spojeva od mene. Ako možete, provjerite moj profil kako biste bili sigurni da nema grešaka. Hvala unaprijed", napisao im je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije