Vučić ponovo objavio bizarni video na društvenim mrežama: Nakon Voldemorta na red došao Johnny Depp

5
Radiosarajevo.ba
Vučić ponovo objavio bizarni video na društvenim mrežama: Nakon Voldemorta na red došao Johnny Depp
Foto: PrtScr / Al Jazeera / Johnny Depp i Aleksandar Vučić

Kako se bliže parlamentarni izbori u Srbiji, tako Aleksandar Vučić sve češće na TikToku objavljuje videe sa svjetski poznatim zvijezdama, a ovog puta na red je došao glumac Johnny Depp.

Vučić u objavljenom videu objašnjava kako je Jack Sparrow doveo Johnnyja Deppa u Beograd – popularni filmski lik u jednom trenutku shvaća da mu nedostaje jedan zlatnik i sjeti se da bi ga mogao pronaći u Srbiji.

Nakon toga se prikazuje snimka s ceremonije na kojoj predsjednik Srbije Deppu daje orden za izniman doprinos srpskoj umjetnosti...

Denis Bećirović nastavlja diplomatsku ofanzivu: Evo gdje putuje sada

Denis Bećirović nastavlja diplomatsku ofanzivu: Evo gdje putuje sada

Depp, podsjetimo, nije prva svjetska zvijezda koja se pojavila na ovom TikToku. U jednom je videu svoje pratitelje na TikToku pitao jesu li znali da je Lord Voldemort, antagonist iz serijala o Harryju Potteru, Srbin, o čemu više možete čitati OVDJE

@jasamaleksandar

Kako je Džek Sperou doveo Džonija Depa u Beograd? #johnnydepp #piratesofthecarribean #jacksparrow #jasamaleksandar #serbia🇷🇸 #srbijanesmedastane #follow

♬ original sound - Ja sam Aleksandar

Podsjetimo, glumac Ralph Fiennes, koji je utjelovio Voldemorta, 2017. godine od premijerke Ane Brnabić dobio je pasoš Srbije u znak zahvalnosti što je u toj zemlji snimao svoj rediteljski prvijenac, film Koriolan.

Iako neki njegov TikTok smatraju sramotnim, pregledi se nižu, a ima i onih koji su takvim videima oduševljeni.

"Vjerujem da je za Johnnyja Deppa to bila velika čast", glasi jedan od komentara.

"Brat radi vlastiti Hollywood", istaknula je jedna korisnica TikToka, dok drugi piše: "Jedan glumi lopova, drugi jeste lopov".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije