Aleksandar Vučić: "Jeste li znali da je Lord Voldemort Srbin?"

8
Radiosarajevo.ba
Aleksandar Vučić: "Jeste li znali da je Lord Voldemort Srbin?"
Foto: Prtscr/Twitter / Voldemort i Vučić

"Da li ste znali da je Lord Voldemort Srbin?", pitao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u novom videu na društvenoj mreži TikTok u kom je prikazao kako je engleskom glumcu Ralphu Fiennesu uručio pasoš i ličnu kartu Srbije.

Podsjetimo, ovaj glumac - koji je glumio Lorda Voldemorta, glavnog negativca u filmskoj sagi o Harryju Potteru - u Srbiji je 2010. godine snimio film Coriolanus, svoj rediteljski prvijenac, a nekoliko godina kasnije dobio je i državljanstvo Srbije.

A, nakon što se danas sastao sa Steveom Wozniakom, inženjerom i suosnivačem kompanije Apple kojem je također dodijelio pasoš Srbije, Vučić je na svom TikToku podsjetio ko još od poznatih ličnosti ima državljanstvo te je objavio i snimak s "Voldemortom". Inače, sve se dešava u jeku predizborne kampanje u Srbiji, gdje će se izbori održati 17. decembra ove godine. 

Dragan Bursać: Arnaudija, suza na licu Banjaluke, od utorka postaje njen najljepši osmijeh!

Dragan Bursać: Arnaudija, suza na licu Banjaluke, od utorka postaje njen najljepši osmijeh!

No, snimak "gori" na društvenim mrežama iz sasvim drugih razloga.

"Tačno to i liči na Vučića - u borbi Harija Potera i Voldemorta, da stane na stranu zla. Stoji mu. Ide mu uz brend koji kreira - bezdušan i egoističan", piše jedan od komentara, dok drugi navodi: "Nek' se spremi Darth Vader."

Pogledajte snimak:

[twitter]https://twitter.com/radomir_martin/status/1732433757523652688[/twitter]

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (8)

/ Povezano

/ Najnovije