Veliki broj građana protestuje zbog hapšenja direktora OSA-e: Čuju se povici - ostavke

/ Komentari (25)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

F-16

Nema dobrih i loshih naroda. Kad su u pitanju minimumi zajednichkih interesa, postoje dobri i loshi iskljuchivo u smislu drzhava i po tom pitanju situacija funkcionira upravo ovako: sve zemlje su dobre osim remetilachkog faktora tariguzije (tzv.srbije). Jedno su informacije koje se plasiraju iz javnih i polu javnih izvora i koje opisuju sliku tenzija iz razloga o kojima namijerno u ovom trenutku nechemo govoriti. Ali u tihim privatnim razgovorima među pripadnicima obavjeshtajnih sluzbi kruze priche o tome da tariguzisti (drzavljani takozvane srbije) jednostavno kazano stvaraju previshe mnogo problema po cijelom svijetu. To je jasno potvrdio i preduhitreni pokushaj pomenutih ekstremista da tokom međunarodne sportske olimpijade mladih EYOF 2019-e u Sarajevu, plavnim valom rijeke Miljacke potope Sarajevo (zajedno sa naseljima Lukavica, Vojkovichi i cijela Dobrinja) i tako pobiju grad zajedno sa mladim sportistima i navijachima iz cijelog svijeta.

F-16

Naravno. Tariguz-ija je centralni izvor problema (remetilački faktor). Danas je glavno doba Interneta, pa kao što je Vladimir Putin (FSB) kazao, živimo u svijetu u kojem se doima kao da svi sve znaju. Međutim prije relativno mnogo godina (tamo devedesetih) za doba vladavine beogradskog kasapina i haškog optuženika Slobodana Miloševića, nije bilo u svijetu mnogo Interneta, pa su centralnu informativnu ulogu imali ondašnji masivni i glomazni televizori. Ondašnji vođa američke CIA je kazao da je tada tariguzija (tzv.srbija) koristila i servirala beogradsku ratnu TV propagandu na načine na koje to nije činila ni američka CIA. Zbog toga im je NATO 1999-e precizno bombardovao extremističku TV RTS.

JA1

Ovo okupljanje desete Frankfurtske i dvadeset prve Minhenske brigade.

JA1

Dogorilo do nokata izdajnicko mafijaskoj organizaciji SDA, sta ce tek biti kad Sebiju strpaju u zatvor?

Guest

Ja ovo ne mogu da vjerujem..

Bošnjak

Zbog ovih HAJVANA "građana" stanje i jeste ovakvo kakvo jeste. Ovo je KREZUBA stoka. A ne građani. Građani imaju zube. Po tome se razlikuju od HAJVANA,a ne razlikuju se po vjeri. Samo zubi

F-16

Ma tu je opasno umiješan Tegeltija sa ostalim saučesnicima klana beogradskih huligana.

Boom

Okupi se se dijaspora patriote eto oni se nešto bune a ne žive u BiH. A onog malog da ga pitaš na Bosanskom jeziku zino bi ko tele u šarena vrata

Boom

F-16 Eto koliko ispade glup sad kažeš nema loših naroda pa onda kažeš da ima Pa jel ima ili nema. Morate malo bolje učit u dijaspori

JA1

Ovo se okupila 21-va Minhenska brigada

Volim kad se lopovi

Kriju iza patriotizma

F-16

Među ekstremistima tegeltijinog klana beogradskih huligana ima ekipa saučesnika koja već zadnjih nekoliko godina zloupotrebljava VSTV za raspaljivanje i izazivanje političkih konfuzija i nesuglasica između Prišzine, Zagreba i Sarajeva koje je devedesetih vojnom mashinerijom terorizirao politički Beograd. Klasika dakle.

F-16

Među redovnim aktivnostima tegeltijinog klana beogradskih huligana su podizanja i plasiranja optužnica na takav način da se ometaju javne posjete Sarajevu zagrebačkih Plenkovića i Milanovića po uzoru na Stjepana Mesića.

Bosnjackapuska

Vrijeme je da riješimo pitanje Lukavice i Pala. Narod se digao.Sad je trenutak.

Valter

Papak Zildzic dosao u Prada majici koja kosta 500€, neformalna grupa gradjana su inace ljudi koji ne mogu sebi priustiti da nisu gladni mjesec dana, a odjecu kakvu ovaj uhljeb ima samo mogu sanjati. Ovi ostali su dosli zbog zena, muzeva, djece koji su uhljebljeni u nekoj od institucija.

Enver

Ne brukajte tu zastavu lopovi,kriminalci i uhljebi što ste skakali po skelama u Njemačkoj i na televiziji rat gledali dabogda živjeli i imali onako kako običan i pošten narod ima i živi.

Boom

F-16 Zbuni ti mene jel su ove demonstracije u beogradu ili u Sarajevu jer nešto spominješ srbiju. Jedino ako misliš da je Sarajevo dio srbije

Guest

Guest @Ja1 Zar ti nije jasno,ako budu htjeli je privesti na sud neko ce joj dojaviti i pobjeze ona u amanet Erdoganu.

Novinar

SDA pred kolapsom, nema vise spasa za najkorumpiraniju islamsku korporaciju na svijetu

netkoizmase

lopovi brane lopova, jer ce se desiti sutra da ce njima zakucati na vrata....

OSA

Nazad u mladomuslimanski rezervat gdje vas je Alija smjestio u Dejtonu.

Đurica

Jazuk

071

Jao protesta. Hajte još, da znamo po facama koga treba rastjerati iz institucija i kome oduzeti lažnu diplomu. Ići će brže.

Guest

Nije sam sebi izdao diplomu,ako neko utvrdi da američki univerzitet nije validan onda odgovara onaj ko ju je izdao a njemu će je proglasiti nevažećom.Posjeduje validnu diplomu na osnovu koje je primao platu.Kokoška i ptica bi konačno trebali otići u zatvor zbog svega što su i što nisu uradili a trebali su po službenoj dužnosti.

Džasmin

Oni što drže zastavu su garant patriote dijasporci. Ali je bitno da su se oni slikali dokaz da su bili tu haha

/ Najnovije