Uznemirujući video: Pojavio se snimak ubistva u Zemunu

0
Radiosarajevo.ba
Uznemirujući video: Pojavio se snimak ubistva u Zemunu
Foto: Prtscr/Twitter / Ubica je napravio veliku grešku

Na društvenim mrežama je osvanuo uznemirujući video likvidacije Milana Jorovića (28), koji je ubijen 21. juna ispred svoje porodične kuće u Zemunu, u Srbiji, kada je na njega pucao napadač maskiran u dostavljača hrane, a potom brzo pobjegao s mjesta zločina.

Za ubistvo Jorovića su 8. jula, nakon više od dvije sedmice bekstva, uhapšena četvorica mladića. Za Jorovićevo ubistvo uhapšeni su Goran M. (26), kao direktni izvršilac, Darko K. (26), Igor G. (33) i Zoran J. (26).

Na društvenim mrežama pojavio se snimak ubistva, na kojem se vidi da maskirani napadač dolazi odmah nakon što mladić pristiže svojim automobilom ispred kuće, približava mu se i ispaljuje hice, a nakon toga bjeđi prema motociklu i udaljava se s mjesta ubistva.

Milan Jorović je pogođen s više hitaca u grudi i stomak, pišu srbijanski mediji, a preminuo je po dolasku u bolnicu. Kako su pričale komšije, živio je s majkom i bratom, a ubijen je ispred njihove porodične kuće. Komšije su takođe tvrdile da je ubica koji je bio maskiran u dostavljača hrane mjesec dana vozio motocikl tom ulicom pre nego što je izvršio zločin. Ubica Jorovića je ipak bio napravio jednu grešku: snimile su ga nadzorne kamere. Prilikom bjekstva se zbunio i skrenuo u obližnju perionicu automobila, tako da je policija dobila dobar snimak s kamera.

Jorović je odranije bio poznat nadležnima, a proveo je u zatvoru tri godine zbog razbojništva i droge. Takođe, on je slovio za navijača Partizana, a viđen je i na utakmicama. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije