Uznemirujući video: Beba čudesno preživjela nalet voza

Radiosarajevo.ba
Uznemirujući video: Beba čudesno preživjela nalet voza
Screenshot / Indijski mediji upozoravaju kako je sigurnost u željezničkom prometu dovedena u pitanje

Jedna beba u Indiji, iako rođena tek prije manje od godinu dana, već sada može bez problema slaviti dva rođendana.

Kako javljaju indijski mediji, djetešce je čudesno preživjelo nalet voza kada je roditeljima ispalo iz ruke u procjep između tračnica, dok su čekali voz. Objavljena je i snimka nevjerojatnog događaja koju je teško i gledati.

Na snimci se tako vidi kako voz punom brzinom prelazi "preko djeteta", no voz je srećom dovoljno visok, a beba smještena točno između tračnica, odnosno u procjepu između tračnica i ivice kolosijeka, tako da je u cijeloj priči ostala potpuno neozlijeđena. Snimka bi mogla biti uznemirujuća čitateljima slabijih živaca, stoga savjetujemo oprez.

 


Čim je voz projurio stanicom bebi su pohitali u pomoć drugi putnici i vratile je u naručje očajne majke koja ga je čvrsto privinula na grudi i bolno plakala, svjesna tragedije od koje su njezino dijete dijelili tek milimetri.

Indijski mediji upozoravaju kako je sigurnost u željezničkom prometu dovedena u pitanje, naročito zbog ponašanja putnika koji se naslanjaju na vrata ili stoje na samoj ivici željezničkih stanica, izlažući tako sebe i druge opasnosti, piše 100posto.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije