Užasan video na kom djevojčica vježba i plače, a majka je snima

2
Radiosarajevo.ba
Užasan video na kom djevojčica vježba i plače, a majka je snima
Foto: Screenshot/Instagram / Djevojčica vježba balet

Nije tajna da mnogi roditelji žele da njihova djeca postignu više nego što su oni, pa tako često možemo da čujemo da "roditelji liječe komplekse preko svoje djece".

Gotovo da je nepisano pravilo da, na primjer, otac koji zbog povrede ili loše sreće nije uspio da dogura daleko u fudbalu, forsira sina da trenira na zavidnom nivou ili da majka želi da njena ćerka igra balet ili neki drugi sport jer ona iz nekog razloga nije mogla.

Međutim, forsiranje i davati vetar u leđa su dijametralno različite stvati i uvek se na kraju sve slomi na detetu. Snimak malene devojčice koja trenira i plače izazvao je bijes kod mnogih, a majki koja je sve vrijeme snimala imali su mnogo toga da poruče.

Najnovija informacija: Osumnjičeni za brutalno ubistvo Nermine prebačeni u zatvor u KPZ Zenica

Najnovija informacija: Osumnjičeni za brutalno ubistvo Nermine prebačeni u zatvor u KPZ Zenica

Njena majka Petrova Ekatarena svakodnevno objavljuje snimke svoje ćerke koja trenira ritmičku gimnastiku. Malena je veoma uspešna u ovoj disciplini, a tome svjedoči i činjenica da je osvojila brojne medalje na takmičenjima.

Međutim, da je put do uspeha trnovit potvrđuje i gorepomenut video-snimak koji je izvavao bes kod mnogih.

"Moja mala jaka devojčica", napisala je majka na snimku na kom se djevojčica isteže na treningu i roni suze.

"Ovo je okrutno. Zaboleo me želudac dok sam gledao", "E, pa, ljudi moji, ovako izgleda kada roditelji leče svoje komplese na deci, "Kako možeš da budeš ponosna na ovo? Uzmi do tebe i odvedi je na sladoled, prošetaj se s njom. Danas nije njen dan za treniranje", "Ovo me je tako zabolelo. Isto sam prošla", glasili su neki od komentara, prenosi Žena.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije