Djeca su vam pošarala namještaj? Mama otkrila kako ga očistiti s neobičnim proizvodom

0
Radiosarajevo.ba
Djeca su vam pošarala namještaj? Mama otkrila kako ga očistiti s neobičnim proizvodom
Foto: TikTok / Kako očistiti fotelju u tren oka

Ako imate klince koji vole šarati hemijskom olovkom i flomasterima po namještaju, vrijeme je da se prestanete nervirati, pogotovo kad su u pitanju fotelje presvučene baršunastim materijalom.

Naime, TiKTokerica pod nadimkom @juststeffie je podijelila je sjajan trik koji pomaže brzo i efikasno ukloniti tragove hemijske olovke s tog materijala. 

U videu je pokazala dva crteža svoje kćeri na fotelji boje lososa, te kako ih jednostavno uklanja običnim lakom za kosu. Nakon što je mrlju pošpricala, čistom i suhom krpicom ju je prebrisala i - mrlja je nestala.

Ekstremna desnica u Francuskoj ostvarila je historijski uspjeh, ali daleko je od gotovog

Ekstremna desnica u Francuskoj ostvarila je historijski uspjeh, ali daleko je od gotovog

"Trik djeluje i na drugim materijalima, provjereno je, samo je potrebno dosta laka za kosu", napisala je jedna od pratiteljica na video.

"Nekad bismo za mnoge slične stvari jednostavno rekli: 'Probat ću s lakom za kosu' i često bi upalilo", komentirala je druga korisnica TikToka, pišu 24sata. No, najbolje su se zabavljali oni koji su se zapitali kako je prošla malena 'zločinka'. 

@gewoonsteffie

Omdat het ongeloofwaardig blijft voor een aantal, het volledige filmpje. Mijn dochter had namelijk aan 2 kanten getekend. Nu is het echt helemaal opgedroogd en zie je er niets meer van. Enkel haarlak en een licht vochtig doekje. Het werkt echt! Balpen - velvetstoel vlekken verwijden. #vlekkenverwijderen #balpen #haarlak #haarlakvlekverwijderaar #kleuters #lifehacks #tipvanflip

♬ nhạc nền - Tú - Tú

"Koliko je godina kazne dobila?", upitala je pratiteljica, što je izazalo podosta duhovitih komentara. Na sve to mama pomirljivo odgovara: 'Nekoliko minuta stajanja u kutu'. Odgovorila je i na nekoliko opaski kako umjesto da se bavi time kako očistiti fotelju djevojčicu treba učiti da crta po papiru, odnosno da ne uništava namještaj.

"Probala sam, ali njoj je fotelja zanimljivija", odgovoila je jednostavno. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije