Šta je Dritan Abazović poručio sa vrha Jahorine

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sa normalnim

ljudima nema potrebe za mirenje. Sa nepresudjenim zlocincima- druga stvar. Ti si Dritane na rudu nalego.

Smrdoljub

ljudima nema potrebe za mirenje. Sa nepresudjenim zlocincima- druga stvar. Ti si Dritane na rudu nalego. ka Sa normalnim Znaš li ti Dritane da je tvoje ime postalo sinonim (u regiji) za veleizdaju?!

Xyz

Cipanza...SIKTER

obrazli

samo nam reci da li si ti tipla kartu i parking ? cisto ako nisi da te i mi poguramo jedno 10 dana...

Corto Bosneze L,enfant terrible

Crnogorci su imali tu nesreću da im tzv. "sarajevski student" bude premijer i za dvije godine im poništi civilizacijska dostignuća i baci ih ,zajedno sa prosrpskim nacionalistima, u ponor "srpskog sveta". Bitanga, dokazana.

Sta

Sta taj charli caplin je jos ziv ?

Suljo

Poručio je : “Aj kolikaaaa je Jahoooorina planiiiinaaaa”

Ne pijem dok Paja vozi

Poručio je : “Aj kolikaaaa je Jahoooorina planiiiinaaaa” ka Suljo A i hajdemo u planine, jer tamo nema zime

....................

A i hajdemo u planine, jer tamo nema zime ka Ne pijem dok Paja vozi Ništa dijaspora??? Šta ti je? Da nisi hasta nedajbože?! Aaaaaaa svašta

Edi

Lijepe riječi su ukras!

Dar

Pozdrav i tebi, a "otvoreni balkan" zaboravi.

Ne pijem dok Paja vozi

***

Ne pijem dok Paja vozi

***

IKS

Pravo ime mu je Trojan Konjevic!

/ Najnovije