Šta je Dritan Abazović poručio sa vrha Jahorine

14
Radiosarajevo.ba
Šta je Dritan Abazović poručio sa vrha Jahorine
Foto: Printscreen / Dritan Abazović na vrhu Jahorine

Bivši predsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović trenutno se nalazi na skijanju na planini Jahorini.

On se sa ove popularne zimske destinacije u Bosni i Hercegovini, javio putem društvenih mreža odakle je poručio da svi trebaju promovisati mir i ljubav.

Ujedno se zahvalio na dobrodošlici koja ga je dočekala na ovoj planini. Pohvalio je i OC Jahorinu. 

Čengić: Za 5 mjeseci završeni poslovi koji su čekali deceniju, ispunio sam još jedno obećanje

Čengić: Za 5 mjeseci završeni poslovi koji su čekali deceniju, ispunio sam još jedno obećanje

Spomenuo je i napredak Bosne i Hercegovina i istakao "da se treba radovati uspjesima naše zemlje"...

"Ako budemo promovisali pomirenje i ljubav, fokusirajući se na napredak, nijedan vrh neće biti nedostižan za građane regiona! Pozdrav sa vrha Jahorine! Hvala sjajnim domaćinima, prijateljima, građanima i turistima na zaista toploj dobrodošlici koju osjećam na svakom koraku.

Nevjerovatno gostoprimstvo i respekt. Čestitam menadžmentu Olimpijskog centra Jahorina na svim dostignućima koje su postigli u cilju unapređenja turističke ponude i želim im da nastave da nižu uspjehe", napisao je Dritan Abazović na svojoj Facebook stranici.

Ako budemo promovisali pomirenje i ljubav, fokusirajući se na napredak, nijedan vrh neće biti nedostižan za građane regiona! 🤝 Pozdrav sa vrha Jahorine! Hvala sjajnim domaćinima, prijateljima, građanima i turistima na zaista toploj dobrodošlici koju osjećam na svakom koraku. Nevjerovatno gostoprimstvo i respekt! Čestitam menadžmentu Olimpijskog centra Jahorina na svim dostignućima koje su postigli u cilju unapređenja turističke ponude i želim im da nastave da nižu uspjehe. Sve je ljepše kada smo zajedno! Želim Vam ugodan vikend! 🇲🇪❤️🇪🇺

Posted by Dritan Abazović on Saturday, January 13, 2024

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (14)

/ Povezano

/ Najnovije