Simboličan dizajn majice Kristijana Iličića privukao pažnju na događaju: Glas za one koji pate

0
Radiosarajevo.ba
Simboličan dizajn majice Kristijana Iličića privukao pažnju na događaju: Glas za one koji pate
Foto: Kolaž / Kristijan Iličić

Poznati travel bloger Kristijan Iličić bio je među zvanicama na jednom od najglamuroznijih događaja u Hrvatskoj - Story Hall of Fame. Tokom događaja, Iličić je iskoristio priliku da pokaže svoju solidarnost i autentičnost prema narodu Palestine koji pati već više od 70 godina.

Iličić je nosio majicu koju je sam dizajnirao, a koja je na sebi imala naslikanu lubenicu u obliku Palestine. Ovaj simboličan dizajn privukao je pažnju prisutnih, naglašavajući važnost borbe za pravdu i podrške onima koji pate.

"Autentičnost donosi slobodu. Svaki put kad biramo autentičnost, biramo hrabrost nad strahom," izjavio je Iličić.

Ovako je izgledala jahta u vlasništvu tajkuna iz Bosne i Hercegovine koja je izgorjela u Makarskoj

Ovako je izgledala jahta u vlasništvu tajkuna iz Bosne i Hercegovine koja je izgorjela u Makarskoj

Njegova poruka odjeknula je među prisutnima, ističući važnost korištenja društvenih mreža kao platforme za pružanje glasa onima koji su bez glasa i pokazivanje solidarnosti s onima koji pate.

"Ne smijemo šutjeti kada se nepravda neviđenih razmjera događa pred našim očima. Svi mi imamo odgovornost boriti se za bolje sutra i stati uz one kojima je najteže," dodao je Iličić.

Iličić je također istaknuo kako naša današnja djela oblikuju našu budućnost. "Svaka odluka koju donesemo, svaki korak koji poduzmemo - sve to gradi put kojim ćemo hodati sutra," rekao je.

[instagram]https://www.instagram.com/reel/C8tmmHZNKhR/[/instagram]

Njegov dizajn majice, potpisan s @kristijanilicic, dodatno je prenio poruku integriteta, hrabrosti i ljubavi, naglašavajući kako naša djela i riječi mogu inspirirati i educirati druge te stvarati promjene koje će oblikovati bolju budućnost za sve nas.

"Zapamtite, svaki mali korak naprijed, ma koliko se činilo neznatnim, pridonosi većoj slici. Budimo svjesni svojih djela i odgovorni za svoje izbore jer ono što radimo danas ima utjecaj na generacije koje dolaze," zaključio je Iličić.

Njegova prisutnost i poruka na Story Hall of Fame događaju još jednom su pokazali važnost autentičnosti i solidarnosti u svijetu punom izazova. Iličićevo zalaganje za pravdu i ljudska prava inspiracija su mnogima, potvrđujući da svako može doprinijeti boljoj budućnosti za sve nas.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije