Kristijan Iličić: Sramim se glasanja u UN-u protiv hitnog primirja

4
Radiosarajevo.ba
Kristijan Iličić: Sramim se glasanja u UN-u protiv hitnog primirja
Foto: Instagram / Kristijan Ilinčić

Poznati pustolov i travel bloger Kristijan Iličić oglasio se na svom Facebook profilu povodom masovnog napada Izraela na Pojas Gaze. 

Objavu Kristijana Iličića prenosimo u cijelosti: 

"Ovo što se događa je GENOCID! Krenuli su sa najžešćim napadima ikada. Ugasili su sve telekomunikacije i internet što znači da planiraju kopnenu invaziju i čišćenje kompletne GAZE. Ljudi u mraku i strahu čekaju da umru. Cijeli svijet to gleda! Ovo je poraz čovječanstva!

Sutkinja Numanović tvrdi: 'Vršila sam uvid u druge predmete radi usaglašavanja sudske prakse'

Sutkinja Numanović tvrdi: 'Vršila sam uvid u druge predmete radi usaglašavanja sudske prakse'

Prema Kaznenom zakonu Republike Hrvatske Genocid kao kazneno djelo spada u kaznena djela protiv vrijednosti zaštićenih međunarodnim pravom.

NN br. 110, 1997, Članak 156

Genocid

Tko s ciljem da potpuno ili djelomice uništi neku nacionalnu, etničku, rasnu ili vjersku skupinu zapovijedi da se članovi skupine ubijaju ili da im se nanose teške tjelesne ozljede ili da im se teško narušava tjelesno ili duševno zdravlje, ili da se pučanstvo prisilno raseljava, ili da se skupina stavi u takve životne uvjete koji bi doveli do njezina potpuna ili djelomična istrebljenja, ili da se primijene mjere kojima se sprječava rađanje između pripadnika skupine, ili da se vrši prisilno preseljavanje djece u drugu skupinu, ili tko s istim ciljem počini neko od navedenih djela.

Ovo sto se dogadja je GENOCID! Krenuli su sa najzescim napadima ikada. Ugasili su sve telekomunikacije i internet sto...

Posted by Kristijan Iličić on Saturday, October 28, 2023

Sramim se glasanja u UN-u protiv hitnog primirja!

'Ali oni koriste Palestince kao živi štit'

Kada bi se masovni ubojica skrivao u učionici punoj djece, da li bi ikada bilo moralno prihvatljivo sravniti cijelu školu sa zemljom?

U Gazi je preko milijun djece. Preko 3.000 ih je već izgubilo živote.

Agresorima će suditi povijest!"

Objavio je i nekoliko Storyja na svom Facebook profilu s porukama podrške za palestinski narod. Možete ih vidjeti u galeriji. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije