Rutinska provjera pri zapošljavanju otkrila šokantne podatke: 'Morala je intervenisati i policija'

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zhujo

"... globalnu kompaniju za provjeru pozadine" Hahahahahahaa

Guest

Pa to ima i kod nas u Sa. Meni dosao MUP na vrata da me hapsi kaze ukrali ste kamion u Njemackoj i dovezli u BiH sa namjerom prodaje istog ja se zaledio.😁Tog dana se onda uz sve provjere ustanovilo da u Sa imaju 4 lica sa istim imenom i prezimenom al sreca naravno sa drugacijim jmb. Ipak sam pola dana u stanici morao dokazivati da ja to nisam inda ne vozim kamion.

angie

Pa ovo deluje kao filmska priča, da se tako nešto desi u Srbiji, godinama bi se rešavao slučaj dokazivanja identiteta na sudu, trebali bi i sudski tumači poput Jasne Filipovic Bojic.

Bas me cudi

***

/ Najnovije