Reklama za Jugoplastika patike: Legendarni košarkaš jede ćevape, a onda trening

Radiosarajevo.ba
Reklama za Jugoplastika patike: Legendarni košarkaš jede ćevape, a onda trening
PrtScr / Paško Tomić

Tako je to radila stara škola! Kompanija Adidas riješila je da oduševi ljubitelje košarke na ovim prostorima, a njihova najnovija reklama će vas sigurno nasmijati.

Naravno, radi se o novim Adidas patikama inspirisanim KK Jugoplastikom koje bude nostalgiju i koje će biti dostupne u samo 150 pari!

Među onima koji će dobiti ove patike kao poklon kompanije su i legende sporta poput Božidara Maljkovića, a Večernji list piše da će to biti i Toni Kukoč, Dino Rađa, Paul Pogba, James Harden i mnoge druge poznate sportske ličnosti koje imaju sponzor sa Adidasom.

Ipak, glavni model u reklami o patikama posvećenim Jugoplastici nalazi se Paško Tomić.

Legendarni košarkaš Jugoplastike i trostruki osvajač nekadašnjeg Kupa šampiona našao se u ulozi glumca u sjajnoj reklami.

Paško je bio član splitskog kluba koji je "žario i palio" i evropskom košarkom, a iz Adidasa u reklami naznačuju da to nije "old school", već "classic".

Ipak, Tomić u reklami pokazuje kako to radi stara garda. Pred trening pojede veliku porciju ćevapa s ajvarom i lukom i poslije toga bez problema trenira.

Ubacuje koševe sa svih mogućih pozicija i uporno govori "nema problema", da bi potom jedan šut bio neprecizan. U tom trenutku čuje se sočna psovka "u p**ku materinu!"

Jednostavno pogledajte ovu odličnu reklamu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije