Rade Šerbedžija iz izolacije: Uz kuhanje i poeziju lakše vrijeme prolazi

Radiosarajevo.ba
Rade Šerbedžija iz izolacije: Uz kuhanje i poeziju lakše vrijeme prolazi
PrtScr / Rade Šerbedžija

Poznati glumac Rade Šerbedžija obavijestio je prijatelje na svojoj Facebook stranici da želi da snima pjesme i priča priče putem ove društvene mreže, kako bi im svima zajedno brže prošlo vrijeme.

"Sreću me ljudi svuda po svijetu i osim što se obavezno slikamo,mnogi od njih kažu : Uostalom mi smo i prijatelji na Facebooku... Iskreno da kažem, nekada uopšte nisam razumio o čemu govore, a onda su me neki bliski prijatelji upozorili da imam nekoliko Facebook stranica po svijetu i objasnili mi što to zapravo znači...

Shvatio sam da to neki od mojih iskrenih fanova vode i tako se zabavljaju. Jedna od mojih Facebook stranica je napravljena od mojih menadžera za muziku iz Slovenije i vidim da ima jako puno sljedbenika... Zahvaljujem se Kaly Kolonic koja je sve ove godine ovu stranicu vodila.... Ali, evo, ponukan ovim nemogućim katastrofama što su nas sve skupa snasle i zabile i zatvorile u naše stanove i kuće,osjećam potrebu da se direktno javim mojim prijateljima i gledaocima to jest slušaocima i da pokrenem prvi puta svoju Facebook stranicu. Želim da snimam neke pjesme i da pricam neke priče da nam prođe vrijeme ....Da se družimo i da Čuvamo umjetnost u nama", poručio je Rade.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije