Prelijepi prizori iz vrtića: Očevi se pridružili kćerkama u plesu i oduševili sve prisutne

3
Radiosarajevo.ba
Prelijepi prizori iz vrtića: Očevi se pridružili kćerkama u plesu i oduševili sve prisutne
Foto: Printscreen / Očevi izašli na binu sa svojim kćerkama

U tuzlanskom vrtiću 'Aladin' zabilježen je nevjerojatan trenutak koji će zasigurno ostati urezan u sjećanju svih prisutnih. Svečana akademija povodom godišnjice rada i postojanja vrtića pretvorila se u prizor ispunjen emocijama kada su se očevi pridružili svojim kćerkama na pozornici i zaplesali.

U ovom posebnom trenutku zajedništva i ljubavi, očevi su pokazali svoju podršku i ljubav prema svojim malim plesačicama.

Dok su se zajedno kretali pod reflektorima, atmosfera je bila ispunjena osmjesima, suzama radosnicama i neizmjernom srećom.

Volodimir Zelenski u noćnom videoobraćanju naciji priznao: "Stanje je teško"

Volodimir Zelenski u noćnom videoobraćanju naciji priznao: "Stanje je teško"

Naime, u trenutku kada su djevojčice plesale uz pjesmu Ti si princeza, pridružili su im se njihovi očevi koji su zaplesali s njima.

Na djevojčicama se mogao vidjeti istinski trenutak sreće, a očeve su vidno preplavile emocije.

Video je izazvao mnoštvo komentara. ”Dah sam zaustavila i suzu pustila, toliko lijepa i emotivna scena! Čestitam i princezama i tatama i onom ko je ovo spremio.”; O Bože hvala ti, da u ovim tmurnim danima groznih dešavanja vidimo i nešto ovako.”; ”Prelijepo je bilo suze su mi navirale na oci svaka cast za koreografiju.”, neki su od njih. 

Video možete pogledati na linku OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije