Pogledajte kako je danas bilo na Povorci ponosa u Zagrebu

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sigmund

Jel treba komentar na sve ovo? Bolje ne, to se tice hrvata u Hrvatskoj.

Le

Fuj

Pehlivan

Nek je što šarenije. Kome se ne dopada, neka okrene pogled, ili prouči, pomoli nešto u sebi. Na crkvene procesije, blagdane, džume i ja okrenem glavu. Gadni su brate vjernici i njihovi obredi jednoj bolesnoj laži, kakav je bog.

Zong

vole ovo i vjernici, al' samo unutar istih religioznih grupa i sa svestenstvom. Ince, povodom parade, nek' se ljudi vole, sta ima veze...

USO

Pogan covjecanstva..

Dudek Krivousti Njofra

Martin u Zagreb Martina iz Zagreba...Rvatska je predzidje kršćanstva...kante muralis...REKEL je Njofra papi P. Drugom...dok je on spaval...

Nisam gay

Radije gay ljubav nego onaj machoizam sto neki hetero prate

.

Vidje li ko plenkija, bozanica i grlo radmanovica ovdje?

Prostirko

Radije gay ljubav nego onaj machoizam sto neki hetero prate ka Nisam gay Milanalce sta se javljas

Katy

Cime li se oni ponose ? Sve ok . Budi sta zelis. Spavaj s kim zelis. To je svacija pruvatna stvar. Nemam nista protiv. Ali slika muskarca u najlonkama u suknjici jednostavno se ne moze probaviti( bar ja ne mogu) . Mozda sam staromodna ali jednostavno mi je to neshvatljivo.

/ Najnovije