Pogledajte dramatični snimak na kojem se vjetar "igra" sa avionom

1
Radiosarajevo.ba
Pogledajte dramatični snimak na kojem se vjetar "igra" sa avionom
Foto: Screenshot/Youtube / Zastrašujući snimak sa aerodroma

Crveno upozorenje izdano je danas za dijelove jugozapadne Engleske i južnog Velsa, a neki tvrde da bi mogla biti jedna od najgorih u posljednjih 30 godina

Strašna oluja Eunica koja je pogodila Veliku Britaniju izazvala je nered u zračnom prijevozu.

Mnogi putnici ostali su uplašeni nakon što se njihov avion tresao s jedne na drugu stranu dok je pokušavao sletjeti, javlja Mirror.

Volodimir Zelenski u noćnom videoobraćanju naciji priznao: "Stanje je teško"

Volodimir Zelenski u noćnom videoobraćanju naciji priznao: "Stanje je teško"

Meteorološka služba izdala je nekoliko crvenih upozorenja koja su opasna po život u cijeloj zemlji zbog jakog vjetra, snijega, leda i kiše.

Snimke snimljene u zračnoj luci BHX u Birminghamu pokazuju kako se avion Vueling iz Pariza za Birmingham snažno ljulja s jedne na drugu stranu dok se približava pisti, pišu 24sata.

Otkazani su brojni letovi koji danas dolaze i odlaze iz zračne luke Birmingham za Dublin, Pariz, Amsterdam, München i Frankfurt.

Samo British Airways otkazao je najmanje 80 letova do i iz londonskih zračnih luka. Loganair je također otkazao više od 30 domaćih letova.

Iz zračne luke upozoravaju putnike da na web stranici provjere najnovije informacije o letovima.

Podsjetimo, meteorološka služba izdala je rijetki crveni alarm zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta jer bi oluja Eunice mogla donijeti vjetar brzine do 100 km/h.

Pojavila su se i upozorenja da bi ova oluja mogla biti jedna od najgorih oluja u posljednjih 30 godina.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije