Pogledajte 30 sekundi potpunog cirkusa u režiji Josea Mourinha

Radiosarajevo.ba
Pogledajte 30 sekundi potpunog cirkusa u režiji Josea Mourinha
Foto: Arhiv / Jose Mourinho

Tottenham je u 25. kolu Premiershipa slavio protiv Manchester Cityja s 2:0 nakon pogodaka debitanta Stevea Bergwijna u 63. minuti i Sona Heung-Mina u 71. minuti utakmice.

Na kraju prvog dijela došlo je do potpunog haosa na travnjaku. Nakon gužve u kaznenom prostoru Tottenhama, Aguero je pao na travnjak i tražio kazneni udarac! Sudac je odmahnuo rukom i pojasnio kako je branič Tottenhama koji ga je srušio prvo igrao po lopti. Bio je to drugi put da je City tražio penal, a Mike Dean odmahnuo je rukom.

VAR ludnica

Čak dvije minute nakon prekršaja oglasio se VAR koji je Mikeu Deanu dojavio da je ovo bio kazneni udarac za City koji je zapucao Gundogan, ali mu je Lloris obranio.

Nakon što je Lloris odbio udarac, nastala je gužva u kaznenom prostoru jer je Lloris nakon obrane ponovno krenuo za loptom i srušio Sterlinga koji je išao na odbijenu loptu. VAR je pregledavao i ovu situaciju, ali ništa nije suđeno.

Totalni cirkus

Mourinho je sretan i nasmijan sjeo na klupu jer nije primio gol, a onda se dogodio preokret. Mourinhov pomoćnik primijetio je da je Sterling oštro protestirao zbog odluke VAR-a, ali nije dobio drugi žuti karton i to je rekao Mourinhu dok je ovaj pio vodu.

Kad je shvatio što je čuo, odmah je spustio bočicu, promijenio izraz lica i odlučio krenuti u "napad" na suca. Nasmijani Mourinho u sekundi je postao bijesni Mourinho i krenuo u pritisak na četvrtog, a onda i glavnog suca. Ipak, suci su ostali mirni i Sterling je ostao na terenu.

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava, portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku možete pogledati OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije