Objavljena Boratova snimka s treninga, mnogi ne mogu vjerovati da je to on

Radiosarajevo.ba
Objavljena Boratova snimka s treninga, mnogi ne mogu vjerovati da je to on
Printscreen / Objavljena Boratova snimka s treninga

Komičara Sachu Barona Cohena mnogi su zapamtili kao legendarnog Borata i vjerojatno vam je prva asocijacija na njega slavna scena u monokiniju.

Zato su se mnogi iznenadili kad je njegova supruga Isla Fischer objavila snimku na kojoj Sacha diže tegove bez majice i teško su ga prepoznali, piše Index. 

Sacha je nominiran za Zlatni globus za ulogu u Netflixovoj seriji The Spy pa je mu je ona javno čestitala na Instagramu i opisala koliko je truda uložio u tu ulogu. 

"Veoma sam ponosna zbog nominacije. Toliko se trudio u transformaciji za tu ulogu, ne samo što se morao riješiti škembe (pogledajte video) već je morao i naučiti tri dijalekta, uključujući sirijski, te je živio u Casablanci, uglavnom uživljen u lik, četiri mjeseca dok je trajalo snimanje", napisala je Isla uz objavu. 

Među prvima mu je čestitala glumica Courteney Cox, a dobio je i brojne komplimente od fanova. 

"Bitno je za sve nas da shvatimo da je Sacha zapravo seksi", "Pomislila sam da ovaj lik izgleda kao Sacha, ali je nabildan, onda sam pročitala tekst", "Čekaj, ovo je Borat??", "Borat je nabildan?", "Ne mogu vjerovati da se toliko doveo u formu", napisali su oni. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije