Novi snimak nasilnih kikboksera sa Balkana: Udara i urla 'Zašto si slao mojoj ženi poruke?'

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Ćamil od Olova

Aaa, ovome samo krampa u cocavu glavu ili deset devetki upola pomažu da od retardiranog doćera do glupog a mrtvog

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Sena

Ovako su radili i 92 god ova scenad treba pohapsit i dovest pred lice pravde idioti

Jah

Da ovo nije vise preraslo u kakvu zaj..anciju sa ovim kretenima.

***

***

ante

pa kad idu po BiH što ne dođu malo u Ljubuški reketarit? ima sve puno kafića, restorana. Za par sati bi bili robovi na plantaži duvana sa propucanim nogama.

Baja

Zbog takvih divljaka posteni ljudi zavrse U zatvoru,kad im smijeste metak U celo

Peconi

Ala su srbi I bosanci nasilnici poremećeni,jadni,retardirani,sta glumite vi nasilnici i agresivni glumite budale i poremecene vi str jadni,ali srbi i bosanci nasilnici jel jasno i blagoli se vama debilima poremecenim???

Rozi zeka

Ovo bi deca iz vrtić bolje izrežirala. Opake neke tetke, odvalio mu šamar da ovaj ni nezna da je ošamaren. KOGA OVO MOŽE DA UZNEMIRI, OVO JE PREEEEESMEŠNO, GLUPO

Željko

Zašto policija Republike Srpske nije ih pohapsila nego se na medijima Rep.Srpske prikazuje hapšenje policije Srbije kao da je to u Rep.Srpskoj???Svaka čast policiji Rep.Srpske ali rukovodstvo je zatajilo?

/ Najnovije