Nevjerovatno: Pogledajte Trumpov ples na predizbornom skupu

2
Radiosarajevo.ba
Nevjerovatno: Pogledajte Trumpov ples na predizbornom skupu
Print Screen / Donald Trump

Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Trump samo nekoliko dana nakon što se oporavio od koronavirusa održao je veliki predizborni skup na Floridi.

Osim izjava, na primjer da  je imun od korone, da će izljubiti sve, da se osjeća moćno, Trumpov snimak kako pleše iz hit "Y.M.C.A." od američke disko grupe Village people, postao je hit na društvenim mrežama.

Aktuelni predsjednik SAD se vratio kampanji manje od sedam dana nakon što je pušten iz Medicinskog centra Walter Reed i tretiran eksperimentalnim koktelom od antitijela i steroida. 

No, nisu svi s odobravanjem ispratili Trumpov ples.

Njegovi protivnici kažu da je Trumpovo đuskanje uznemirujuće.

Zamjeraju mu što se tako ponašao u vrijeme ozbiljne krize kada je pandemija odnijela živote približno 220.000 Amerikanaca

Podsjetimo, Trumpov ljekar je rekao da je predsjednik bio negativan na COVID-19 prije skupa u ponedjeljak na Floridi.

Trump je  istakao da je "izliječen" od bolesti i da je sada "imun", te da se osjeća "moćno" nakon što je preživio nešto što je ubilo toliko ljudi.

Njegovi protivnici upozoravaju da su medicinski naučnici koji proučavaju koronavirus u više navrata upozorili da se osoba koja je prebolovala ovaj virus, opet može zaraziti i da se čini da je druga infekcija teža. 

"Dok je Trumpovo zdravlje i dalje za mnoge upitno, čini se da je odlučan u uvjeravanju javnosti da je dobrog zdravlja i da je jak. To, ili samo činjenica da voli biti u centru pažnje, moglo bi objasniti zašto je na sceni odlučio zaplesati jednu od najpoznatijih svjetskih homoseksualnih himni. Također je obećao  da će poljubiti svakog od njegovih pristalica", prenosi God neke od komentara na društvenim mrežama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije