Nevjerovatan video iz Crne Gore: Pogledajte pretres hotela 'Podgorica'

0
Radiosarajevo.ba
Nevjerovatan video iz Crne Gore: Pogledajte pretres hotela 'Podgorica'
Foto: Portal Press / Hotel 'Podgorica' u Crnoj Gori

U hotelu 'Podgorica' je izvedena akcija policije kada su pripadnici Protiv-terorističke jedinice pretresli hotel, piše Antena M

Prema saznanjima, oni su pri ulasku u hotel 'Podgorica' svim prisutnima rekli da legnu na pod nakon čega je započela kontrola i pretres.

Direktor hotela 'Podgorica' Bojan Madžgalj kaže da ne zna šta je razlog današnjeg pretresa i tvrdi da iza jučerašnje lažne dojave o bombi stoje premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović i ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić. 

Djevojka pojela podgrijanu supu, pa ostala paralizovana: Doktori otkrili šta se desilo

Djevojka pojela podgrijanu supu, pa ostala paralizovana: Doktori otkrili šta se desilo

On je kazao da je policija u hotel i jučer i danas ušla bez papira i bez dokumenata.

Madžgalj je kazao da dvije godine trpe 'medijski linč'.

"Gosti bježe iz našeg hotela. Jučer je lažna dojava o bombi bila kreirana od strane bivšeg premijera Abazovića i Adžica jer je to bio jedini način da dođu kod nas i provjere šta se dešava u našem hotelu i soliteru pored. Kod nas su radili već par pretresa, sama politika ne dozvoljava ulazak službenih lica u sobe gdje su gosti.

Jučer su kreirali lažnu dojavu. Kriminalistička policija je u stopu pratila antidiverzante, što ne bi smjelo kada je u pitanju dojava o bombi. Pregledali su svaku torbu i novčanik. Juče su otišli odavde vidno iznervirani i danas su napravili raciju.

Ponašali su se bezobrazno, bacili su nas na pod, galamili su. Želio bih da skrenem pažnju na njihovo ponašanje, a mi ćemo se dalje s njima boriti na sudu", rekao je Madžgalj. 

Mnogi na društvenim mrežama su ustanovili kako je ponašanje policije u ovoj raciji sramotno. Posebno je izdvojen slučaj jednog gosta, koji je u trenutku ulaska specijalaca razgovarao na mobitel. On mu je izbijen iz ruke, a onda je prisiljen da legne na pod. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije