Nevjerojatna smirenost: Žena u kancelariji uhvatila zmiju i oduševila svijet

1
Radiosarajevo.ba
Nevjerojatna smirenost: Žena u kancelariji uhvatila zmiju i oduševila svijet
Foto: Kolaž / Žena uhvatila zmiju

Na društvenim mrežama pojavila se nevjerojatna snimka žene iz Indije koja je pokazala izuzetnu smirenost dok je rješavala neobičnu situaciju u kancelariji.

Na video snimci, koja je u kratkom vremenu postala viralna, vidi se kako žena bez ikakvog straha hvata veliku zmiju koja se uvijala u kancelariji i stavlja je u torbu.

Dok zmija pokušava da se "izmigolji" i obavija oko njene ruke, žena ostaje potpuno spokojna i nasmijana. Zatečeni muškarci u kancelariji promatraju scenu u nevjerici, dok ona odlučno odnosi nezvanog gosta na sigurno u prirodu.

Bravo, Dijamantu: Edin Džeko donio izjednačenje Fenerbahčeu u Ligi prvaka

Bravo, Dijamantu: Edin Džeko donio izjednačenje Fenerbahčeu u Ligi prvaka

Prema riječima žene, zmija nije otrovna, što je očigledno dodatno umirilo sve prisutne. 

Video, koji je snimio jedan od prisutnih muškaraca i objavio na internetu, do sada je pregledalo više od tri miliona ljudi. Reakcije na društvenim mrežama su oduševljene: "Ona je rok zvijezda! Zavidim na njenoj smirenosti i vještini", napisao je jedan korisnik.

Drugi je dodao: "Nikada ranije nisam vidio da žena ovako drži zmiju. Svaka čast!" Dok je treći zaključio: "Kakva dama. Kakva smirenost!"

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije