Nesvakidašnja prosidba u BiH: Vozač kamiona na romantičan način zaprosio djevojku Selmu

0
Radiosarajevo.ba
Nesvakidašnja prosidba u BiH: Vozač kamiona na romantičan način zaprosio djevojku Selmu
Foto: Jajce Online / Prosidba u Jajcu

Širom svijeta 14. februara obilježen je kao Dan zaljubljenih, poznatiji kao Valentinovo, a ljubav je slavljena na različite načine. Međutim, jedna posebna prosidba izdvojila se u moru romantičnih gesta koja se desila u Jajcu.

Zaposlenik jedne lokalne firme Sanjin Keran odlučio se za nekonvencionalni pristup u prosidbi svoje dugogodišnje djevojke Selme Ribić iz Šipova.

Umjesto klasičnog pristupa, Sanjin je svoju ljubav izrazio na jedinstven način – uz pomoć svog kamiona na kojem je bio istaknut natpis: 'Hoćeš li se udati za mene?'. Ovaj neobičan pristup izazvao je iznenađenje i oduševljenje kod Selme, koja je odlučno odgovorila 'da'.

FK Željezničar došao do važne pobjede nad GOŠK-om i udaljio se od zone ispadanja

FK Željezničar došao do važne pobjede nad GOŠK-om i udaljio se od zone ispadanja

Taj svečani i romantični trenutak dodatno je obilježen vatrometom koji je osvijetlio nebo iznad njih, čineći ovaj trenutak nezaboravnim, javlja Jajce Online.

U pripremi ovog iznenađenja Sanjinu su pomogli vlasnici kompanije u kojoj radi Sanja i Dubravko Kolovrat, kao i ostali radni kolege, čime je ova prosidba dobila dodatnu čar.

Nesvakidašnja prosidba obilježila Dan zaljubljenih u Jajcu

🔴Nesvakidašnja prosidba obilježila Dan zaljubljenih u Jajcu <3 <3 ✅Više na linku u komentaru ⬇ ⬇ ⬇

Posted by JAJCE ONLINE on Wednesday, February 14, 2024

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije