Naoružan hoda Bijeljinom i prijeti Bošnjacima: "Molim da me neko napadne da mu napravim dženazu"

/ Komentari (27)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

***

***

N

Lijepe riječi su ukras!

Damir

Bijeljinska policija ako nesto neuradi po ovom pitanju imace ruke umazane krvlju.

Grunf

Tuzno je vidjet dijete ovako zatrovano, treba ga na lijecenje poslat. Ovo je sve posljedica svakodnevnog trovanja kroz medije od Dodika, Vucica i drugih javnih licnosti. Policija da privede roditelje i malog da vide ima li oruzja. Da se ne ponove dogadjaji kao u Beogradu gdje dijete pucalo.

Nemoj

Se samo ***

BiH

***

HashimQ

Lijepe riječi su ukras!

..

haj ti sine nadji kakvu curu

333

Upropasten zivot pri rodjenju.

Živjela

Živjela pamet. Nisi ti kriv. Ti pun jada koji nosiš iz porodice

Ne pijem dok Paja vozi

I ispriča se malo prosipo mržnju..ugasi telafon i čekaju ga roditelji i pravac dijaspora vraća se kući

KUD NISAM BLIZE

DA MU SE MAT EREŠINE VLAŠKE NAY EBEM!

Ne pijem dok Paja vozi

DA MU SE MAT EREŠINE VLAŠKE NAY EBEM! ka KUD NISAM BLIZE Da makar 1000km bliže

rimtutituki

Dječak je očito psihički bolestan, vjerovatno shizofrenija. I nema potrebe svakoj budali davati na značaju.

Mitologija serbske nacije

Dječak je očito psihički bolestan, vjerovatno shizofrenija. I nema potrebe svakoj budali davati na značaju. ka rimtutituki

Ljiljan:SERVI FUUUJ KARPATSKA GOVNA

ODMAH GA ODVEST U SUBOTICU I TURITI POD KAČAVENDU OČIGLEDNO JE DA ZADUGO NIJE PRIČEŠĆIVAN S GU ZA KAKO TO NALAŽE NJIHOVA KRIVOSLAVNA SVETOSAVSKA SEKTA !

***

***

JUGOSLAVIJA MJESOVITA

***

Micky

Pitanje za Durakovica: Zašto ovako nešto nije moguće u Hrvatskoj? Zašto se nijedan djikan iz Hrvatske ne usudjuje ni da pomisli da uradi ovako nesto? Zasto što Hrvatska ima Bljesak i Oluju, zato sto Hrvatska ima Jasenovac i Staru Gradisku. Hoćeš da suzbiješ ovakvo ponašanje? Ne pomaže tu nikakav preodgoj. Hrvati su smislili najbolji tretman za ovakve. Pametnome dosta!

Katy2410

Zasto dajete medijski prostor ovim balavim idiotima?

1234567890

Da makar 1000km bliže ka Ne pijem dok Paja vozi Reci mami da dolazim na odmor. Povešću i raju ;)

Error

U bukagije pa na rad. Slino slinavi. A roditeljima naplatiti stetu sto neodgojeno dijete pustise izvan kuce Dodice sta ti balavci brukaju srbstvo !!!

..

dijete isfrustriranih, nezaposlenih roditelja kojima su svi drugi krivi zato sto zive u bijedi pa svoju nervozu i mrznju prenose i na svoje dijete a ono dalje na socijalne medije...

Host

Drugi Kosta!!Sta cemo,njima Srbima je zlo i nemir u dusi..Za bolje ni ne znaju..Cudna neka sorta

***

***

Dragan

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije