Muškarac zgrozio ljude svojim načinom jedenja špageta: „Ovo je toliko pogrešno!“

Radiosarajevo.ba
Muškarac zgrozio ljude svojim načinom jedenja špageta: „Ovo je toliko pogrešno!“
Foto: Screenshot / Muškarac zgrozio ljude svojim načinom jedenja špageta

Video jednog čovjeka koji špagete reže makazama dok ih jede ostavio je ljude zgrožene. Nekolicina je bila oduševljena, ali većina je njegov trik nazvala odvratnim, prenosi metro.co.uk.

U videu, koji je podijeljen na Twitteru, jedan stariji čovjek viljuškom mota špagete, prinosi ih ustima i zatim dijelove koji su duži i padaju preko viljuške reže makazama. Većina ljudi samo omota špagete oko viljuške dok ne dobiju odgovarajuću količinu hrane, ali čini se da se ovom gospodinu žurilo.

Uz to što je špagete rezao makazama, relativno brzo ih je i jeo, što je zabrinulo mnoge ljude jer bi si mogao uzrokovati probleme s probavom.

Neki su bili oduševljeni: „Ovo je pametan i domišljat čovjek“, dok su drugi komentirali svoju zgroženost: „Šta se to, pobogu, ovdje događa? Ovo je toliko pogrešno, trebalo bi mu zabraniti da jede špagete“.

Najveća zabrinutost zapravo je bila povezana s time što makaze možda nisu čiste i zna li on uopće šta unosi u svoje tijelo.

„Ko zna je li uopće oprao makaze prije, ovo je stvarno odvratno“, glasio je jedan komentar.

„Zna li on za šta su sve te makaze bile korištene prije? Ili ih on samo koristi za špagete?“ upitala se jedna korisnica.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije