Ko želi biti milioner? Student sjajnim nizom stigao do nagrade od 35.000 KM

Radiosarajevo.ba
Ko želi biti milioner? Student sjajnim nizom stigao do nagrade od 35.000 KM
Foto: HRT / Josip Buklijaš, rodom iz Vrgorca

Na vrhu stabla su najsočniji plodovi pa se nadam da ćete nešto ubrati i pojesti, rekao je Zeničanin Tarik Filipović predstavljajući “stablo” od 15 pitanja prvom “najbržem prstu” 10. izdanja kviza “Tko želi biti milijunaš?”.

Pritom, vjerojatno, nije niti slutio da će se 24-godišnji student Josip Buklijaš, rodom iz Vrgorca, na njega itekako visoko popeti; javlja HRT.

Naime, student 5. godine Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Splitu otvorio je 13. pitanje za 250.000 kuna. Trebao je odgovoriti jesu li Hokkaido i Honshu, Honshu i Shikoku, Shikoku i Kyushu ili, pak, Kyushu i Okinawu otoci razdvojeni kanalom Tsugaru koji je preplivala Dina Levačić.

"Hokkaido je najsjeverniji otok, a Honshu najveći, istaknuo je natjecatelj dodavši da se sjeća i kako je Dini Levačić bilo hladno pa da bi zato rekao – Hokkaido i Honshu.

No, kako je iskoristio sve džokere, nije bio voljan riskirati jer su “ipak u igri malo veći novci” te je odustao.

Na kraju je izjavio da bi njegov odgovor bio upravo taj koji ga je i “vukao”. Stoga bi, da nije odustao, ponio titulu osvajača dosad najvišeg iznosa u povratničkoj sezoni kviza i osvojio sjajnih 125.000 kuna (oko 35.000 KM).

Ako ste propsutili gledati 10. emisiju popularnoga "Milijunaša" i kako je Josip došao do skoro 35.000 KM, pogledajte OVDJE

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije