Influenserica se obukla kao da je izašla iz 1950-ih i snimila reakcije prolaznika u Sarajevu

1
Radiosarajevo.ba
Influenserica se obukla kao da je izašla iz 1950-ih i snimila reakcije prolaznika u Sarajevu
Foto: Screenshot/TikTok / Influencerica prošetala gradom i snimila rekcije na svoju modnu kombinaciju

Bh. novinarka i influenserica Merima Druškić Musić odlučila je testirati kako Sarajlije reaguju na elegantne outfite te je snimila reakcije prolaznika prošetavši gradom u profinjenoj odjevnoj kombinaciji.

Nakon što je ukrajinska tiktokerica Lina Karina na ovoj platformi pokrenula trend snimanja reakcije prolaznika na elegantni stil oblačenja i elegantne outfite, isto je pokušala novinarka i influenserica iz BiH Merima Druškić Musić.

"Kako u Sarajevu reaguju na eleganciju", upitala je u opisu snimka koji prikazuje njenu šetnju u elegantnoj crnoj odjevnoj kombinaciji glavnim gradom BiH.

Premijera mjuzikla 'Pinocchio' oduševila sarajevsku publiku

Premijera mjuzikla 'Pinocchio' oduševila sarajevsku publiku

Prošetala se Ferhadijom do Baščaršije, a uz znatiželjne poglede i osmijehe koje je privukla bilo je i komentara poput: "Mašala", a jedna prolaznica je čak tražila fotografiju.

@lira_karina

Let’s bring such style back?😭 dress @PETCHPLOYBRAND #1950s #1950saesthetic #1950sfashion #vintagebloqger #ellegantstyle #1950hairstyle #femininestyle #femininestylescouture

♬ original sound - Lira Karina

"Ne tako davno žene su se izuzetno elegantno oblačile i bilo je potpuno normalno obući haljinu, cipele, staviti lijep šešir i biti prava dama", navela je u opisu videa.

Dodala je kako danas ovakav stil oblačenja izuzetno plijeni pažnju: "Ja bih jako voljela da se ovakav stil oblačenja vrati, jer nekada i mali detalj pravi veliku razliku".

@merimamaki

Kako u Sarajevu reaguju na eleganciju 👒👠 Ne tako davno žene su se izuzetno elegantno oblačile i bilo je potpuno normalno obuči haljinu, cipele, staviti lijep šešir i biti prava dama. Danas, takav stil oblačenja izuzetno plijeni pažnju. Ja lično bih jako voljela da se ovakav stil oblačenja vrati, jer nekada i malo detalj pravi veliku razliku. 😍 Šta vi mislite? Haljina je @mammamia_butik Šešir je @sesiriikape.hlpka #lady #style #reactions #peoplereactions #fyp #woman #smile #allblack #ladyinblack #blackdress #littleblackdress #blackhat #fashion #streetphotography

♬ Oh, Pretty Woman - Roy Orbison & The Royal Philharmonic Orchestra

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije