Hotel turistkinji naplatio dodatno zbog pogleda i ostala u šoku: 'Niko me dosad ovako nije prevario'

1
Radiosarajevo.ba
Hotel turistkinji naplatio dodatno zbog pogleda i ostala u šoku: 'Niko me dosad ovako nije prevario'
Foto: Kolaž / Pogled iz hotelske sobe

Influencerica Clarisa Murgia dodatno je platila hotelsku sobu tokom putovanja Europom, kako bi imala spektakularan pogled na more, jedrilicu i planinski lanac.

Nakon što je pomaknula zavjesu, shvatila je da se radi o neobičnoj prijevari, jer je njen pogled na morsku obalu zapravo bio samo ogroman plakat zalijepljen na zid susjedne zgrade.

U videu s više od tri miliona pregleda koji je objavila na svom TikTok profilu, plakat iz određenog kuta izgleda stvarno, ali čim se pomaknu zavjese ili izađe na balkon, pogled se pretvara u oštećeni bijeli zid, prozore s rešetkama i fotografiju mora.

Prošetajte sa nama kroz Vilsonovo: Dan pun sparine i lijepih prizora

Prošetajte sa nama kroz Vilsonovo: Dan pun sparine i lijepih prizora

"Niko me dosad nije ovako prevario", napisala je Clarisa u komentarima.

Viralan video koji prikazuje još samo jednu u nizu obmana, objavljen je nakon što su se turisti prošli mjesec žalili na jednoj stranici, optužujući platformu da se ne zna nositi s prevarantima koji se predstavljaju kao hoteli u kojima su rezervirali smještaj, piše Daily Mail.

Traže im bankovne podatke s upozorenjem da moraju platiti odmah ili će izgubiti rezervaciju i nakon toga im skinu novac s računa. 

@clarisamurgia

Espectativa vs realidad 😂 #italia #parati #italy #paratiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii #beach #playa #spiaggia #mare #vacanza #estate

♬ Risa Exagerada - Kosovo inefi

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije